Вирусолозите на Мерк: вакцините се голема измама ! Малите сипаници и заушките се враќаат како болест бидејќи вакцините се дизајнирани да потфрлуваат

 

                                           

vaccine-money-syringes

Општи услови- Јас не сум противник на теоријата на инокулација, ниту пак сум противник на науката. Сепак сум противник на создавање на лажна наука и овој натпис ќе се однесува на тоа. Малите сипаници и заушките се болести кои се враќаат на голема врата во САД,меѓута докторите и новинарите прават намерни или ненамерни грешки во проценката зошто тоа се случува. Обвинувањето или објаснувањето кое го даваат е од типот- родителите кои не ги вакцинираат нивните деца- но вистината како што откриваат научниците кои работат за оние кои се производители на вакцините е дека вакцините против овие болести се така дизајнирани уште во самиот старт претставуваат пропаст тоест никаква заштита.  Научна измама како што се испостави претставува оваа индустрија за производство на вакцини. Како го знаеме сето ова? Луѓето кои работеле во оваа индустрија имаа смелост да истапат и да ја кажат вистината. Тие претставуваат  Edward Snowden во оваа индустрија.

 

Мерк ги фалсификувал резултатите од успешноста на вакцинaта против заушки, велат поранешни вработени

 

Мерк свесно ги фалсификувале резултатите од ефикасноста на вакцината против заушки за да создадат, вештачки, 95% ефикасност, велат вирусолозите кои работеле за корпорацијата  Stephen Krahling и  Joan Wlochowski во нивниот шокантен документ Лажни Тврдења. Како што напишав предходната година, ” Со цел да го постигне овој резултат, фалсификување на резултатите Мерк ставал антитела од животни со цел да се подигне нивото на создадени антитела и вештачки да се надува имунолошкиот систем. Од лажните тврдења следува жалба: Мерк исто така додавал антитела во примероците од крв за да добие поповолни резултати, иако знаеле дека таков тип на антитела  човековиот имун систем не може да создаде и тоа се антитела кои се лабараториски произведени и не се во никаква корелација со антителата кои би се создале во реалниот живот при неутрализација на вирусот. Мерк, секако дека ги негира овие тврдења, исто како и сите фармацевски компании кои негираат подмитување на здравствени работници, вклучување на деца во медицински експерименти и еден куп други работи. Сепак, историски гледано, сите големи фармацевски компании се рутински вклучени во распространето криминално однесување, вклучувајќи заговори, измама, корупција и повеќе.  Stephen Krahling и  Joan Wlochowski само ги потврдија сомнежите дека Мерк ги фалсификувале резултатите за ефикасноста на вакцините со цел да покажат дека тие всушност се делотворни. Зошто една фармацевска компанија би го правела тоа? Имајќи во предвид дека Мерк има и можност и мотив тоа да го прави.

 

Зошто фармацевските компании би правеле вакцини кои се неделотворни

 

Догмата на вакцините е толку длабоко врежана во умовите на докторите, новинарите и јавноста, што кога се појавува некоја заразна болест тие одма почнуваат “мора да се вакцинирате, вакцинирајте се”. Ова се вика Павлова реакција на ” испраните ”  мозоци, Ширењето на болеста=недостиг на вакцини ” .

Така да со ширењето на болеста се зголемува продажбата на вакцини. Епидемиите се маркетиншка алатка за креирање на профитабилен производ со што се убедуваат луѓето да го користат тој производ повторно и повторно, година по година, без разлика дали има ефект од истиот или не. И како го креирате тоа барање? Произведувате вакцина која не дава добар ефект, и при тоа создавате епидемии. Стравот ги тера луѓето да се вакцинираат и тоа се користи како приоритетна маркетиншка алатка. Зошто научниците не се огласија со тоа дека баш вакцинираните деца се тие кои страдаат од заушки, наместо да бидат заштитени од истите? Една студија покажала дека дури 97% од децата кои заболеле од заушки биле вакцинирани. Во 2010, се појавува епидемија од заушки во Њу Џерси, а 775 од децата кои заболеле биле веќе вакцинирани против оваа болест. Кога свинскиот грип ја зафати Велика Британија во 2010, ислезе дека од заболените 70% биле веќе вакцинирани против оваа болест. Вакцините се далеку од тоа дека се заштита од болеста против која се користат, дури и предизвикуваат пандемии, наместо да ги спречат истите.

 

За вакцините се претпоставува дека функцинираат , меѓутоа нивното делотворно дејство не е докажано

 

Зошто фармацевската индустрија се уште продолжува со оваа измама? Одговорот е бидејќи никој до сега не направил статистика за споредба на тоа колку вакцинирани луѓе се раболеле од одредена болест наспроти тоа колку невакцинирани луѓе се разболеле од истата таа болест. Сите претпоставуваат дека вакцините правилно функционираат бидејќи тоа е догма на модерната медицина. Претпоставката станува ” факт ” во испраните мозоци на медицинските‘ експерти ‘. Ова е една од измамите на кој е базиран медицинскиот систем кога се во прашање измамите: Претпоставката дека вакцините се делотворни 100%, без исклучок, и секој кој го доведува ова тврдење во прашање се смета за еретик. Не постои толеранција за било како критично мнение или научно истражување кога станува збор за вакцините и нивната делотворност. Не дај Боже некој да се осмели да праша за живата која се користи во вакцините и како таа станува магично нетоксична кога се употребува и внесува во телото. Така да вакцинацијата која е неуспешна, поради намалена ефикасност, никогаш не е детектирана ниту пак доведена во прашање од типот зошто е неуспешна и што тоа се случува навистина. Измамата продолжува. Компаниите кои ги прават вакцините можат многу лесно да ги дистрибуираат вакцините и да се спроведе вакцинирање со вакцини кои не вршат никаква заштита, а при тоа внесуваат жива, формалид, МСГ и алуминиум кои го нарушуваат имуниот систем, кои и покрај тоа сеуште се користат во призводство на вакцините. Ова всушност предизвикува зголемување и ширење на овие болести кое резултира со алармирање преку медиумите за итно вакцинирање при што родителите брзаат да ги вакцинираат своите деца според препораката, а со тоа се зголемува побарувачката на вакцини. Зарем не е ова подмолен модел за профит? Има и полошо од тоа. Додека некои вакцини се направени за да не делуваат, други се направени да предизвикаат епидемии.

 

Некои вакцини се направени од активни живи вируси кои предизвикуваат пандемии

 

Како што и предходно кажавме, компаниите кои произведуваат вакцини биле фатени како транспортираат живи вируси за употреба за производство на вакцини, конкретно вакцина против грип во 18 земји. Ова беше направено од страна на  Baxter International, Inc еден од најголемите снабдувачи со ослабен вирусен материјал на грип кој подоцна се употребува во производство на вакцина. Со тоа што во случајов вирусниот материјал воопшто не бил ослабен. Вакцините направени од овој материјал едноставно ги разболуваат вакцинираните.

Во областа на десктоп компјутерите, многумина се на мислење дека антивирусните компании пишуваат и ослободуваат вируси за да предизвикаат страв и со тоа поголема побарувачка за нивните производи. Ова е крајно ефективен начин за зголемување на продажбата. Се што треба да направите е на група хакери да им платите да произведат соодветен вирус. Колку е пострашна приказната за вирусот толку повеќе расте продажбата. Случајно од прва рака дознав дека McAfee користи нечесен начин за продажба на своите производи кажувајќи дека твојот вебсајт е заразен со вирус иако тоа не е вистина. Така и компаниите за производство на вакцини го прават истото тоест ја користат истата тактика. Од време на време дозволуваат внесување на жив вирус на грип во вакцината против грип со тоа што почнува да се шири инфлуенцата предизвикувајќи страв и паника при што луѓето почнуваат засилено да се вакцинираат против грип. СЗО и ЦДЦ се дел од оваа игра ширејќи паника и страв како таа за H5N1 вирусот од пред пет години. Потоа се испостави дека членови на СЗО биле подмитувани за да шират приказни со кои се предизвикува страв и паника. Пет од 15 членови од советодавното тело на СЗО биле потплатени за предизвикување страв и паника кога беше прогласена пандемија од грип. Во 2010 година одличен натпис на  Dr. Gary Null кој објаснува подетално за случувањата. Колку подлабоко истражувате во делот за производство на вакцини и долготрајната научна измама, погрешното толкување на нештата, ширење на страв, толку повеќе сфаќате каква индустрија е индустријата која произведува вакцини.

 

Превод:Марија К.Ц.
Извор: http://www.naturalnews.com/042864_measles_outbreak_mumps_vaccines_scientific_fraud.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s