Вакцините се канцер во шприц !

Cancer-Cowpox мак

Вакцините се светост на модерната медицина, или како што мојот пријател, Роберт Скот Бел, многу често вели, “ Црква на Биолошкиот Мистицизам“. Првите вакцини биле направени од ткиво кое е “ изгребано ” од рани добиени од болеста големи сипаници кај кравите и коњите, потоа истото се става на нож, скалпер или пак игла и се аплицира на нечија рака.“ Крв и гној?“ Што велите за измет?“. Дали мислите дека ова е добра идеја да се аплицира во нашето тело нешто што претставува инфекција или е инфекција кај животните? Не само што е оваа помисла одвратна туку се граничи со лудило. Но сепак ова се почетоците на модернизацијата на медицината наречена вакцинирање. И вакцинацијата или овој дел од медицината е отидена многу подалеку отколку кое и да можете да си го замислите лудило.

Вакцинирањето е само уште една од огромните грешки на конвенцијалната медицина. Идејата дека со вакцините се заштитувате од заразни болести и дека вакцините го зголемуваат имунитетот се очигледно лажни. Здравствените работници, авторитети, тврдат дека вакцините се безбедни и ефикасни во заштитата од заразни болести, иако оваа безбедност е во контрадикторност со владините статистики, објавените медицински студии, ФДА и ЦДЦ извештаи, како и со мислењата на еминентни научни истражувања на глобално ниво.

Вакцините содржат адитиви, конзерванси кои би требало да го зголемат имунитетот на телото. Состојките како жива, алуминиум, формалдеид, МСГ, антифриз.Медицинските истражувачи велат дека директното внесување на страни протеини и други токсични материи, кои предходно ги наведовме, го прават вакцинираниот, примачот на вакцина, многу полесна мета за заразните болести со кои би се соочил во иднина. Тоа значи дека вакцините се всушност спротивно на имунизација, тоест го спечуваат природниот имунитет кој би се развил откако телото би било изложено на болеста. Јас вакцините ги објаснувам како “ токсичен коктел“ направен од најтоксичните состојки кои постојат.

Меѓутоа ајде да се концентрираме на РАК-от.

Сите сме биле во продавница да купиме одредени производи. Знаете дека доколку погледнете на етикетата ќе добиете генерална идеја што е по состав производот кој сте го избрале. Тоа е еден начин да ги дознаете нездравите состојки кои се содржани во одреден производ. Ова не е случај со вакцините!

Според закон, докторите треба да им даваат само информативните листи на пациентите во врска со вакцините, меѓутоа не и декларацијата на опаковката на вакцините. Овде може да ги најдете потребните информации: http://vactruth.com/vaccine-inserts/

Направете пребарување за терминот “ канцерогено“ на декларацијата за вакцината. Ќе ја сретнете следнава фраза кај најголем број на вакцини, “ Оваа вакцина не е испитана за нејзините канцерогени или мутагени својства или пак за неплодност “.

Зарем? Ова ни вели дека вакцините не се тестирани за да се види дали се предизвикувачи на рак. Сериозно?

Како може да вбризгуваме вакви опасни, токсични состојки во телото на нашите новороденчиња и деца без да знаеме дали тие се причинители за рак или не?

Па бидејќи одредени вакцини не се тестирани за тоа дали предизвикуваат рак или не, ајде да погледнеме некои од состојките на вакцините и да видиме што за нив вели медицината. Следниве состојки на вакцините се канцерогени, неуротоксични и состојки кои го уништуваат имуниот систем, а се наоѓаат во најголем број на вакцини:

Формалдехид- Тој е класифициран како познат канцероген. Дури и ЕПА и Меѓународната Агенција за Истражување на Рак го признаваат тоа. Така што прашањето е зошто вакцините го содржат формалдехидот? Тој е причинител на неколку типови на рак, вклучително и леукемија. Тој исто така се користи и во вакцината против Антракс, ДТ, ДИТЕПЕР, Хиб, ХПВ, ХепА, ХепБ, грип, менингитис, полио и многу други.

Алуминиум– Алуминиумските соли се наоѓаат во неколку вакцини кои се користат за деца како ДИТЕПР, пенумокока, ХепБ и други. Алуминиум хидроксид ( еден од солите на алуминиумот кои се користат) се поврзуваат со аутизам, Алцхајмер и секако рак. Алуминиумот предизвикува рак на тој начин што го ослободува железото од неговите заштитни протеини, при што се зголемува нивото на слободно железо во организмот, со што се добива големо воспаление, и липидна пероксидација.

-Жива( од тимеросал)- Овој конзерванс е во скоро секоја вакцина и се поврзува со аутизмот, ментална ретардација и секако рак. Дури 643 научни трудови се објавени во кои се доказува за поврзаноста помеѓу живата и ракот.

ПДР ( The Physicians’ Desk Reference) наведува дека покрај жива, алуминиум и формалдехид вакцините може да содржат и СВ40, серуми од говеда, латекс, неомицин и други познати канцерогени како и можност истите да предизвикаат и алергиска реакција. Многу од овие токсини се внесени во крвотокот на новороденче не постаро од еден ден. Всушност ниту една од вакцините не била тестирана на подолг период така да нашите бебиња, деца претставуваат живи заморчиња на фармацевската индустрија.

Во 2002, Британскиот медицински весник Lancet, објавил докази дека контаминираната полио вакцина е всушност предизвикувачот на 55,000 случаи на non-Hodgkin’s lymphoma, тоа е рак кој го зафаќа вашиот лимфен систем. Со што била контаминирана вакцината? СВ40- канцероген вирус од мајмун! Сложувалката започнува во 1994 годин кога Dr. Michele Carbone, истражувач од Loyola University, го пронашол СВ40 вирусот кај болните од рак на бели дробови. Од тогаш, 60 различни лабараториски студии го имаат потврдено овој резултат на Dr. Michele Carbone, со што СВ40 вирусот бил детектиран кај различни болни од рак ( рак на мозок, бели дробови, коски и на лимфниот систем).

Во 2011, Dr. Maurice Hilleman во своето интервју посочи неколку значајни работи кои подоцна беа исфрлени од The Health Century. Во интервјуто, Хилман признава дека Мерк, фармацевтската компјанија кои ги произведува вакцините, во своите производи користела опасни вируси и со нив ги вакцинирала луѓето ширум светот. Треба да имаме на ум дека Dr. Maurice Hilleman е една од вработените во Мерк која учествувала во развојот на вакциналната програма на Мерк.Тој развил најголем број на вакцини од било кој научник во историјата. Тој беше член на Американската Национална Академија на Наука, Институот за медицина, Американската Академија на науките и уметностите, и Американското Филозофско Друштво. Тој ја има добиено специјалната награда за животно дело, постигнување, од страна на СЗО.

Кога ќе видиме “вакцина против рак “ во корелација со ХПВ вакцината, тогаш логично е да помислиме дека вакцината всушност го спречува ракот на грлото на матката кај младите девојчиња и жени, иако се уште не постојат докази дека тоа е така. Меѓутоа за воља на вистината, еден од најголемите вознемирувачки податоци, кои треба да предизвикаат почеток на сериозна истрага се однесува на дури 45% зголемена можност за добивање на рак после примањето на ХПВ вакцината од производителот Гардасил. Со други зборови, ХПВ вакцинита го зголемува ризикот од заболување од друг вид на рак!

Би завршил со зборовите на Dr. Dennis Turnbull, MD,:” Можам да изјавам, и тоа без тронка двоумење, дека според моја проценка најголемата можност да се добие рак или да се развијат предиспозиции за настанување на истиот е преку вакцинирање и ревакцинирање. ”

Извор: Vaccines … Cancer in a Syringe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s