ДТП вакцината предизвикува аутизам: Штипскиот суд досуди оштета од 13.000.000,00 денари на семејството на осакатеното детенце

2 thoughts on “ДТП вакцината предизвикува аутизам: Штипскиот суд досуди оштета од 13.000.000,00 денари на семејството на осакатеното детенце

  1. Pingback: ДоказМ.мк – ДТП вакцината предизвикува аутизам: Штипскиот суд исплати 13.000.000,00 денари како оштета на семејството на осакатеното детенце

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s