Канадскиот микробиолог др.Shiv Chopra – Вакцините се кластер бомби !

  Shiv Chopra, канадски микробиолог кој е познат по тоа што допринел во стопирањето на rBGH, и тоа на начин со кој дал доста комплексни аргументи кои се поврзани со добивањето на ракот, и тоа не само со непобитни биолошки факти туку целта е и правно да се спроведе. Законот вели дека ниту една фабрика…

Вакцините предизвикуваат мутации кои го загрозуваат здравјето на идните генерации

Вакцините предизвикуваат безброј мутации со што креираат супербактерии и моќни вируси кои може да ги загрозат идните генерации, па и целото човештво.  Доказите се се побројни од научната заедница која сега признава дека некои вакцини всушност предизвикуваат и вирусни и бактериски мутации.  Иронично, истите тие истражувачи тврдат дека “подобрени” вакцини се потребни за да се…