Еминентниот имунолог др.Тетјана Обуканиќ – Илузија на вакцините:Како вакцинацијата го компромитира нашиот природен имунитет (Прв Дел)

  Интервју со д-р имунолог , д-р Тетјана Обуканиќ -дел 1 , Кетрин Фромповиќ- 13 јуни 2012 година Д-р Тетјана Обуканиќ, автор на книгата ” Илузија на Вакцината”, студирала  имунологија  во најпрестижните медицински установи во светот,  докторирала имунологија при Универзитетот Рокфелер во Њујорк и  била на постдокторска обука на Медицинскиот факултет Харвард , Бостон, MA …