Протестно писмо на македонската јавност до др Костовска

  Почитувана госпоѓо Костовска, Можеби вака со слика (приложена горе) ќе си го надоградите вашето знаење од темата вакцини во делот за несакани последици кое мора да признаете има катастрофални мани и пропусти кои воопшто не доликуваат на еден медицинар,поточно фрапираат. Сликата е извадок од официјалната страна на произведувачот на вакцината,ги има сите податоци па…