Новородените мајмуни инјектирани со стандардните вакцини по распоред како за децата развиваат аутистични симптоми

Бебињата на мајмуните развија аутистични симптоми после примањето на редовните вакцини кои се примаат во детството.( Вакцините кои ги примаат нашите деца се причина за развој на аутистични симптоми кај децата на мајмуните откако истите вакцини беа аплицирани кај нив) Со студијата која била развиена на Универзитетот во Питсбург, Пенсилванија, а која била спроведена со…

Студија: едуцираните родители не вакцинираат !

Родителите со повисок степен на образование се оние кај кои стапката на вакцинирани деца е најмала, и таа е во постојано опаѓање, што се коси со тврдењата на многу здравствени професионалци кои тврдат дека родителите не вакцинираат поради нивното недоволно образование, или пак се недоволно информирани. Една публикација за медицински истражувања која ја поврзува ММР…