Докторите ги МЕНУВААТ имињата на болестите кога вакцините доживуваат фијаско

  Лекарите во светот се соочуваат со деца кои заболуваат од болести против кои биле вакцинирани. Наместо да постават коректна дијагноза за тие деца, експертите откриле дека лекарите им даваат нови имиња на гореспоменатите болести. Ова укажува дека се прави прикривање и дека вакцинациите за кои на сите нас ни е кажувано дека се безбедни…

5-те моќни психолошки трикови кои вашиот доктор ги користи за да го вакцинира вашето дете

  Психолошки трик бр. 1 – Моќта на авторитетот Психолошки трик бр. 2 – Предизвикување на чувство на вина и срам кај родителите Психолошки трик бр. 3 – Чувство на итност Психолошки трик бр. 4 – Страв од губење Психолошки трик бр. 5 – Давање на надеж   Ако некогаш сте биле во ординација со…

Смртоносната НЕВОЗМОЖНОСТ за колективен имунитет со вакцинација – Dr. Russell Blaylock

  Истражувачите забележуваат еден опасен тренд во САД, како и во остатокот од светот, каде многу влади на различен степен прибегнуваат кон присилна вакцинација на населението. Мојата држава, Мисисипи, го има еден од најстрогите закони за ослободување од вакцинација, кој вели дека исклучок може да се дозволи само по медицинска препорака. Иронично, ова е така…

Состојки на вакцините и нивните познати нус појави

  Од неодамна постои голема загриженост во врска со вакцините коишто им се даваат на децата и несаканите последици коишто тие можат да ги предизвикаат. Особено нагласена е врската помеѓу вакцините во раното детство и аутизмот. Оваа статија содржи список на состојки за коишто се знае дека вакцините ги содржат и несаканите последици коишто тие…

Др. Курт: Зошто никогаш нема да го вакцинирам мојот син и идните деца кои жена ми и јас би ги имале

Неодамна, побарав од вас да одговорите на една анкета која што излезе во мојот email билтен.  Ако ја пополнивте, ви благодарам на повратната информација.  Сакам здравствената нега да ја задржам и важата повратна информација ми помага во тоа. Едно од прашањата кои ги поставив беше: “Што треба да престанам да правам?” Подолу е наведен одговор…

Вакцините и производство на негативни генетски промени кај луѓето

      Вакцинација и генетски промени Мобилност на генетски материјал меѓу формите на живот Една од индикациите дека вакцинациите може всушност да ја променат генетската структура на луѓето стана евидентно во септември, 1971 година, кога научниците на Универзитетот во Женева го направија откритието дека биолошките супстанции кои влегуваат директно во крвотокот може да станат…

Писмо на родител од муслиманската заедница до министерот за здравство на Македонија испратено во 2011 година – одговорот никаде го нема !

Почитуван министер имам еден проблем и со ова е-маил адреса ви пишувам со надеж дека ќе се најде решение за мене и за секој кој ги има истите проблеми, со што ние во оваа земја да имаме правни и не контрадикторни закони. Мојот проблем е што не сум го  вакцинирал моето дете, не затоа што…

Обраќањето на родителите до Уставните Судии и јавноста во врска со законот за задолжителна вакцинација во Македонија

Почитувани!   Со ова писмо ви се обраќаме вам пред се како на луѓе и родители, покрај вашата функција се со цел да го објасниме поблиску нашиот голем проблем со постоечкиот закон за заштита на населението од заразни болести во делот за задолжителна вакцинација, надвор од правната проблематика. Ве молиме да ни излезите во пресрет,…

Вакцинација: правила на играта

Постои начин за продажба на вакцините, тој е испробан и докажан преку кампањи кои се одвиваат повеќе од еден век. Еве како се прави тоа: се започнува со гамбит отворање,кога ги зголемуваат бројките на заболени, па во средината на игра ја зголемуваат добивката/број на дози, и за крај на играта  се прогласува победа и се…