Вакцините не само што се неефикасни, туку се и причина за многу болести и предизвикувачи на епидемии

Следниот доказ покажува дека вакцините не само што не се ефикасни за да се спречи болеста за која се наменети, всушност, тие се причината за создавањето на многу од нив. Се надевам дека ќе одвоите време да го прочитате овој натпис кој е поконцизен од другите пред се заради здравјето на вашите деца како и…

Синергетска токсичност – 9 начини како вакцините го намалуваат и преоптоваруваат имунитетот кај децата

  Убедливи докази доаѓаат од рецензирани студии кои покажуваат дека со брзиот пораст на бројот на вакцинирани деца се создава синергетска токсичност и преоптоварување на имуниот систем кај децата и во таква состојба вакцинираните деца појавуваат здравствени проблеми како дебелина, дијабеис и аутизам и тоа во епидемиолошки размери.   Кога постои изложеност на два или…

др. Rebecca Carley – судски експерт за болести предизвикани од вакцини

  Една проста вистина може да се користи како темел за еден куп од лаги, и ако копаме доволно длабоко во тој куп од лаги и ја ископаме таа вистина, па потоа ја поставиме на врвот од тој куп, целиот тој куп ќе почне да се руши под теретот на единствената вистина.  А за една…

Мајка на оштетено дете од вакцини за срамните случувања денес во Македонија

  Трагично, или подобро речено мизерно е тоа што “полемиката“ на тема – задолжителна вакцинација на децата – што изминатиов период жестоко се води по социјалните мрежи, откако претходно во медиумскиот простор дотичната тема беше опсервирана со еден, за жал, опширен монолог од страна на надлежните институции (значи со НУЛА “про-контра“ аргументација), не соочи со…