Не е можно да сте ЗА науката и ЗА вакцините

  Неодамна,  Laura Hayes, мајка на дете кое има оштетување добиено како последица од вакцина, напиша еден пост за Година на Аутизмот ( Age of Autism ) во врска со тоа зошто таа е против вакцинирањето. Таа напиша пост потикната од едена статија напишана од страна на татко чие дете е повредено како последица на…