Др. Палевски (педијатар) – Митовите за вакцините

Експерт во областа на педјатријата ги разоткрива миотвите за вакцините Д-р  Палевски е лиценциран педијатар кој го добил своето образование на Факултетот за медицина во Њујорк и е еден од водечките лекари во земјава кои, од моја (*) перспектива, може непобитно и целосно убедливо, јасно и гласно, научно да го оправда фактот зошто е неопходно…

имунолог др. Тетијана Обуканич: колективниот имунитет – мит или вистина ?

  Тетијана Обуканич (Tetyana Obukhanych), доктор на науки во областа на имунологијата на Рокфелер Универзитет, Њу Јорк, е автор на книгата Илузија на вакцините (Vaccine Illusion). Книгата е достапна во пдф формат на следниот линк immediate download here. И покрај тоа што постојат цели региони во кои се искоренети некои од детските заразни болести ,како…

Еминентниот имунолог др.Тетјана Обуканиќ – Илузија на вакцините:Како вакцинацијата го компромитира нашиот природен имунитет (Прв Дел)

  Интервју со д-р имунолог , д-р Тетјана Обуканиќ -дел 1 , Кетрин Фромповиќ- 13 јуни 2012 година Д-р Тетјана Обуканиќ, автор на книгата ” Илузија на Вакцината”, студирала  имунологија  во најпрестижните медицински установи во светот,  докторирала имунологија при Универзитетот Рокфелер во Њујорк и  била на постдокторска обука на Медицинскиот факултет Харвард , Бостон, MA …