Мојот син има аутизам – последица на таложење на тешките метали од вакцините

“И кога пред повеќе од 10-тина години се појави аутизмот кај моето дете, овдешните медицинари состојбата аутизам во Македонија ја идентификуваа со ликот од филмот Rain man. Кој знае во меѓувреме уште колку деца настрадаа тогаш (страдаат се’ уште), а зборот аутизам беше “баук” за докторите. Бар да ми ја кажеа вистината, односно состојбата. И…

Вакцинација: правила на играта

Постои начин за продажба на вакцините, тој е испробан и докажан преку кампањи кои се одвиваат повеќе од еден век. Еве како се прави тоа: се започнува со гамбит отворање,кога ги зголемуваат бројките на заболени, па во средината на игра ја зголемуваат добивката/број на дози, и за крај на играта  се прогласува победа и се…