Дециден одговор на министерствата за здравство на земјите од Европската Унија: НЕМА никакви санкции за невакцинираната популација во земјите од ЕУ

  Нема санкции во земјите од ЕУ , каде вакцините се препорачани Здравствените служби на земјите членки на ЕУ – Шведска , Германија , Австрија , Финска и Шпанија демантираат информациja на бугарското Министерство за здравство , во коe се вели дека во земјите членки на ЕУ , во кои вакцините се препорачуваат, властите користат…

Писмо на родител од муслиманската заедница до министерот за здравство на Македонија испратено во 2011 година – одговорот никаде го нема !

Почитуван министер имам еден проблем и со ова е-маил адреса ви пишувам со надеж дека ќе се најде решение за мене и за секој кој ги има истите проблеми, со што ние во оваа земја да имаме правни и не контрадикторни закони. Мојот проблем е што не сум го  вакцинирал моето дете, не затоа што…