Не е можно да сте ЗА науката и ЗА вакцините

  Неодамна,  Laura Hayes, мајка на дете кое има оштетување добиено како последица од вакцина, напиша еден пост за Година на Аутизмот ( Age of Autism ) во врска со тоа зошто таа е против вакцинирањето. Таа напиша пост потикната од едена статија напишана од страна на татко чие дете е повредено како последица на…

Докторите ги МЕНУВААТ имињата на болестите кога вакцините доживуваат фијаско

  Лекарите во светот се соочуваат со деца кои заболуваат од болести против кои биле вакцинирани. Наместо да постават коректна дијагноза за тие деца, експертите откриле дека лекарите им даваат нови имиња на гореспоменатите болести. Ова укажува дека се прави прикривање и дека вакцинациите за кои на сите нас ни е кажувано дека се безбедни…