Вакцинација: правила на играта

Постои начин за продажба на вакцините, тој е испробан и докажан преку кампањи кои се одвиваат повеќе од еден век. Еве како се прави тоа: се започнува со гамбит отворање,кога ги зголемуваат бројките на заболени, па во средината на игра ја зголемуваат добивката/број на дози, и за крај на играта  се прогласува победа и се…