Мојот син има аутизам – последица на таложење на тешките метали од вакцините

“И кога пред повеќе од 10-тина години се појави аутизмот кај моето дете, овдешните медицинари состојбата аутизам во Македонија ја идентификуваа со ликот од филмот Rain man. Кој знае во меѓувреме уште колку деца настрадаа тогаш (страдаат се’ уште), а зборот аутизам беше “баук” за докторите. Бар да ми ја кажеа вистината, односно состојбата. И…

др. Јадранка Бибан – ВАКЦИНИТЕ, ЗАКОНИТЕ И СВЕСТА

Деновиве во мојот инбокс пристигнаа многу прашања за тоа каков е мојот став за вакцините и законот за задолжително вакцинирање на децата. На неколку пораки одговорив но бидејќи се уште пристигнуваат слични прашања, решив да напишам уште едно мое обраќање со кое ќе го потенцирам мојот став и моето размислување околу ова прашање. Всушност за…