Циркусот “Ебола” во хипнотизираниот свет

  Им пристапувате на луѓето, им покажувате (некаква) бактерија, им објаснувате што е таа (бактерија), што ќе им направи. И луѓето покорно климаат со глава. Се предаваат. Веруваат. Всушност, не знаат ништо… ама ви веруваат. Масовната кампања за да се уверат луѓето дека вирусот Ебола може да нападне во секој момент, по незадолжителен контакт (со…